LAS AVENTURAS
DE TOPITO

LAS AVENTURAS DE TOPITO

Zdeněk Miler, República Checa

 

A partir de 2 años
Duración del programa: 40 minutos
Sin diálogos

Descubre el mítico personaje de la animación checa que ha dado la vuelta al mundo: Topito. Su curiosidad y su picardía le llevan a vivir unas aventuras divertidas y entrañables, que harán las delicias de los más pequeños. Una producción única cargada de valores positivos como la amistad, el ecologismo, la creatividad o el respeto a la diferencia.

Play Video

El petit talp i el paraigua 
Entre alguns objectes vells, el petit talp troba un paraigua… Es posa tan content que ja no se separarà d’ell. Aquest descobriment marca l’inici d’unes aventures rocambolesques i divertides amb els seus amics, els animals.

El petit talp jardiner
La mànega de regar està foradada i les flors es marceixen a poc a poc. El petit talp fa tot el possible, amb l’ajuda d’un ratolinet, per a trobar una solució. Però no serà un tasca fàcil!

El petit talp i el carnaval
El carnaval del poble ha deixat un bon embolic i alhora una bona oportunitat de diversió per al petit talp. Però l’esbarjo es veu interromput per l’arribada d’un gos rondinaire que comença a perseguir-lo. Qui guanyarà el joc?

El petit talp i la piruleta
Dos nens llaminers passen per un banc i hi deixen una piruleta sense voler. El petit talp la troba i comença a pensar com utilitzar-la, provant diferents coses, mentre el miren tres abelles burletes…

El nadal del petit talp
És nadal! El petit talp vol donar una sorpresa nadalenca al seu amic el ratolí decorant l’arbre de Nadal, però un corb entremaliat li donarà més feina de la que tenia prevista.

Diuem...