LES AVENTURES DEL PETIT TALP

LES AVENTURES DEL PETIT TALP

Zdeněk Miler, República Txeca
A partir de 2 anys
Durada del programa: 40 minuts
Sense diàlegs

Descobreix el mític personatge de l’animació txeca que ha donat la volta al món: el petit talp. La seva curiositat i picardia el porten a viure un munt d’aventures divertides i entranyables, que faran les delícies dels més petits. Una producció única carregada de valors positius com l’amistat, l’ecologisme, la creativitat o el respecte a la diferència.

Reprodueix vídeo

El petit talp i el paraigua 
Entre alguns objectes vells, el petit talp troba un paraigua… Es posa tan content que ja no se separarà d’ell. Aquest descobriment marca l’inici d’unes aventures rocambolesques i divertides amb els seus amics, els animals.

El petit talp jardiner
La mànega de regar està foradada i les flors es marceixen a poc a poc. El petit talp fa tot el possible, amb l’ajuda d’un ratolinet, per a trobar una solució. Però no serà un tasca fàcil!

El petit talp i el carnaval
El carnaval del poble ha deixat un bon embolic i alhora una bona oportunitat de diversió per al petit talp. Però l’esbarjo es veu interromput per l’arribada d’un gos rondinaire que comença a perseguir-lo. Qui guanyarà el joc?

El petit talp i la piruleta
Dos nens llaminers passen per un banc i hi deixen una piruleta sense voler. El petit talp la troba i comença a pensar com utilitzar-la, provant diferents coses, mentre el miren tres abelles burletes…

El nadal del petit talp
És nadal! El petit talp vol donar una sorpresa nadalenca al seu amic el ratolí decorant l’arbre de Nadal, però un corb entremaliat li donarà més feina de la que tenia prevista.

Diuem...