Converteix els més petits en crítics de cinema

Què és el full de petit crític?

És un recurs dissenyat per ajudar els nens i nenes a reflexionar sobre les pel·lícules d’una manera entretinguda. Amb aquest full, podran registrar la seva opinió sobre les pel·lícules del nostre catàleg i esdevenir autèntics crítics de cinema.

Què inclou el full de petit crític?

 • Títol de la pel·lícula: Aquí podreu escriure el nom de la pel·lícula que heu vist.
 • Gènere: Una llista perquè identifiquin el gènere de la pel·lícula, com aventures, fantasia, ciència ficció, western, documental, històrica, musical, comèdia, acció,  drama, romàntica i altres.
 • El que més m’ha agradat / El que menys m’ha agradat: Espais perquè els nens expressin les seves opinions sobre el millor i el pitjor de la pel·lícula.
 • Personatges principals: Un apartat perquè escriguin sobre els personatges més importants de la història.
 • Valoració global: Una secció on poden donar una qualificació general a la pel·lícula.
 • Recomanaria la pel·lícula? SÍ / NO: Perquè decideixin si recomanarien la pel·lícula als altres.
 • A QUI?: Un espai on poden suggerir a qui li podria agradar la pel·lícula.

Com fer-lo servir?

 1. Descarrega el full de petit crític. Pots emplenar-lo en línia o imprimir-lo si prefereixes escriure la teva opinió a mà.
 2. Fes clic en el play a una pel·lícula del catàleg de Rita & Luca Films.
 3. (En cas que ho necessitin) dona-li una mà als petits crítics a completar el full després de veure la pel·lícula, fomentant la reflexió i l’expressió de les seves opinions.
 4. Comparteix les seves valoracions amb amics i familiars o a les xarxes socials fent servir el hashtag #RitaLucaFilms i etiquetant el compte @ritalucafilms perquè puguem veure i compartir les vostres opinions.

Esperem veure moltes crítiques i que els petits i petites de la casa gaudeixin del cinema de Rita & Luca Films tant com nosaltres!

Descarrega el Full de Petit Crític aquí.

Comparteix

Més notícies