Què són les sessions de cinema relaxades?

Sabies que el cinema pot ser una experiència increïble per a tothom, però per a algunes persones pot resultar tot un repte? A Rita & Luca Films, ens enorgulleix col·laborar amb entitats i espais que ofereixen sessions relaxades, una forma inclusiva i acollidora de gaudir del setè art.

Què són les  sessions relaxades? Imagina un espai on pots gaudir d’una pel·lícula sense preocupacions, on els llums són suaus, el so és agradable i et pots moure lliurement. Això és el que ofereixen les sessions relaxades de les nostres pel·lícules: projeccions adaptades per a persones amb autisme, diversitat intel·lectual, pares amb nadons i altres necessitats especials.

Què podeu esperar en una sessió relaxada?

  • Llum ambiental: una llum suau durant la projecció per a més comoditat i seguretat.
  • Volum adequat: El so s’ajusta per evitar molèsties auditives.
  • Llibertat de moviment: Pots aixecar-te i moure’t durant la pel·lícula.
  • Espai relaxat: Hi ha una zona fora de la sala per descansar si ho necessites.
  • Guia d’anticipació: Et proporcionaran una guia abans de la sessió per preparar-te.

Per què són importants les sessions relaxades? El cinema és una experiència meravellosa, però pot ser desafiant per a algunes persones. Volem que tothom se senti benvingut i pugui gaudir del cinema sense barreres. Les sessions relaxades d’entitats com ara VenTEA, Aprenem Autisme, TEA Vallès Oriental, la Laboral Cinemateca, Grup TEA Sant Cugat, entre altres, ofereixen un ambient inclusiu on tots els assistents poden ser ells mateixos.

Com hi pots ajudar? És important conscienciar sobre la importància de l’accessibilitat al cinema i en tots els aspectes de la vida. Amb la vostra ajuda, podem crear un món més inclusiu i comprensiu.

Comparteix

Més notícies