QUI SOM I QUE FEM

Som un equip petit de persones, bàsicament dones, que ens agrada buscar pel món un cinema independent i de qualitat per portar-lo a casa nostra i compartir-lo amb tots vosaltres.

  • El nostre catàleg es dirigeix a un públic entre els 2 i els 12 anys. Descarrega’l en PDF
  • Proposem una acurada selecció de pel·lícules amb encant, tendres i divertides.
  • Llargmetratges de qualitat artística i pedagògica.
  • Programes de curts sota un mateix fil temàtic

Darrere del projecte Rita & Luca Films es troba MODIband, una entitat cultural amb més de 15 anys d’història impulsora de projectes de reconegut prestigi com són Sala Montjuïc i El Meu Primer Festival. Treballa habitualment amb institucions culturals com la Filmoteca de Catalunya i la Fundació La Caixa per a la gestió i programació de cicles de cinema per a nens. Si vols saber més sobre nosaltres fés click aquí

A Rita & Luca Films vetllem per seleccionar acuradament els nostres films, acompanyar el visionat de les pel·lícules amb activitats enriquidores i promoure sessions adaptades i inclusives per a tots els públics:

  • Tria acurada i selectiva de pel·lícules: triem les pel·lícules amb criteris de qualitat basats en aspectes com la proposta artística, pedagògica i d’entreteniment. Sempre vetllant per la promoció de la diversitat cultural i el respecte als drets humans.
  • Materials didàctics i dossiers pedagògics: Cada pel·lícula ve acompanyada d’un dossier d’activitats per fer a casa o per treballar a l’escola, on descobriran curiositats i reflexionaran sobre aspectes pedagògics del film.
  • Programacions a mida per a escoles i altres entitats: Des de Rita & Luca Films dissenyem programacions per franges d’edat i ajudem els programadors en el que calgui per poder oferir una proposta diversa de títols en termes artístics i de valors.
  • Preestrenes molt especials: Cada estrena és una festa i donem la benvinguda a un nou títol amb preestrenes exclusives per a la premsa, influencers i públic objectiu.
  • Subtítols per a persones sordes i sessions TEA: Les nostres pel·lícules inclouen subtítols adaptats per a persones amb diversitat auditiva i treballem amb diferents associacions que promouen la inclusió dels nens i nenes amb trastorn d’espectre autista al món del cinema.