Pel·lícules educatives per a nens ideals per a escoles

A Rita & Luca Films creiem en el cinema com a eina educativa de primer nivell, com a mitjà d’expressió artística i de transmissió de valors. És per això que les pel·lícules de Rita & Luca Films són especialment adequades per a les escoles.

És una subscripció anual per a les escoles per a poder visionar totes les nostres pel·lícules de manera legal i il·limitada dins dels seus centres educatius, així com tenir accés als materials didàctics associats a cada pel·lícula. El nostre catàleg inclou llargmetratges, migmetratges i curts, de manera que el seu visionat pot integrar-se fàcilment a la dinàmica i horari escolar.

La quota és de 100 € anuals per al conjunt de l’escola, i es poden veure totes les pel·lícules tantes vegades com es vulgui.

En Rita & Luca seleccionem pel·lícules amb un doble valor artístic i pedagògic. Que potenciïn la imaginació i la creativitat dels nens i nenes, així com el seu esperit crític.

Descobreix-ne més al nostre catàleg en PDF

El catàleg de Rita & Luca Films està especialment pensat per a l’alumnat d’Educació Infantil i Primària, i les nostres pel·lícules estan classificades segons una acurada recomanació per cicles i temes.

Tots els nostres títols vénen sempre acompanyats de material pedagògic i activitats didàctiques.