LA FADA DE LES ESTACIONS

ESTRENA ALS CINEMES: 3 DE DESEMBRE 2021

LA FADA DE LES ESTACIONS

A partir de 4 anys
Durada del programa: 52 minuts
Formats disponibles: DCP/BluRay
Llengües disponibles: català, castellà, versió original en francès amb subtítols en català i castellà

Què ens cal per fer un bon pastís de poma? Què ens mou a llançar una ampolla amb missatge al mar? Aquest programa de curtmetratges ens parla de la importància de l’esforç i la constància per aconseguir el que ens proposem. Tres petites històries amb protagonistes d’allò més decidits, valents i perseverants.

Reprodueix vídeo

La fada de les estacions (Dame saisons), Célia Tisserant, França, 2020, 26’
Polzeta i Manovella són dues germanes que viuen al bosc amb la seva mare. Polzeta està passant per l’adolescència i últimament no té gaires ganes de col·laborar amb les tasques de la casa. Per culpa de la seva rebel·lia, la petita Manovella haurà de carregar amb totes les responsabilitats quan la seva mare es lesiona treballant. Un dia, mentre recull llenya pel bosc, descobrirà el fantàstic món de la Fada de les estacions, qui li ensenyarà les meravelles que ens ofereix la natura.

Ampolles al mar (Les bouteilles à la mer), Célia Tocco, França, 2020, 11’
En Théo viu a una casa al costat de la mar, lluny de la ciutat i de vegades se sent sol. Amb l’esperança de trobar un company de jocs, escriu un missatge en una ampolla i la llança a la mar. Contestarà algú la seva carta?

El pollet pèl-roig (Le Petit Poussin roux), Célia Tisserant, França, 2019, 12’
Un deliciós aroma a pastís flota per tot el corral. La grangera està preparant unes exquisides magdalenes, però totes elles tenen propietari… Per tal de degustar-les, el pollet pèl-roig decideix posar a prova les seves dots culinàries, seguint pas a pas la recepta de la grangera.