Notícies

Bibliocine: Una activitat familiar educativa i divertida
Rita & Luca Films en col·laboració amb Biblioteques de Barcelona presenten una nova activitat pensada per als més petits i les seves famílies: "Del conte a la pantalla". Aquesta iniciativa ofereix una oportunitat única per aprofundir en el món de les adaptacions cinematogràfiques de llibres infantils i juvenils, tot fomentant la lectura, la creativitat i l'aprenentatge dels nens.
CineXic: Impulsant el cinema infantil en català
CineXic és un programa d’Òmnium Cultural destinat a fomentar el cinema infantil en català, en col·laboració amb les distribuïdores Pack Màgic i Rita&Luca Films. Mitjançant la creació d’un circuit estable de sales de cinema arreu de Catalunya, CineXic ofereix una programació regular de pel·lícules en català per a tota la família.
Què són les sessions de cinema relaxades?
Sabies que el cinema pot ser una experiència increïble per a tothom, però per a algunes persones pot resultar tot un repte? A Rita & Luca Films, ens enorgulleix col·laborar amb entitats i espais que ofereixen sessions relaxades, una forma inclusiva i acollidora de gaudir del setè art.
Julia Donaldson: Un llegat literari que enamora a la gran pantalla
Per si no estàs familiaritzat amb aquesta gran escriptora, Julia Donaldson és la ment creativa darrere d'històries meravelloses com El Grúfal, El cargol i la balena, El gat Tabby i altres històries felines i Zog. Els seus contes en vers han captivat audiències de totes les edats i han inspirat pel·lícules que han encantat tant a petits com a grans.
Com es va crear la pel·lícula La malvada guineu ferotge?
La idea de "La malvada guineu ferotge" va sorgir a partir de la ment creativa de Benjamin Renner, qui des de la seva adolescència va tenir la visió de compartir aquesta història amb el món. Inicialment concebuda com a còmic, la trama va evolucionar per convertir-se en una pel·lícula que combina l'essència del teatre i la literatura d'una manera molt divertida.