El meu primer festival de cinema

El meu Primer Festival de Cinema obre les seves inscripcions fins al 31 de maig!

El meu Primer Festival és un esdeveniment cinematogràfic internacional dissenyat especialment per a nens i nenes entre les edats de 2 i 12 anys. Es tracta d’una oportunitat única per descobrir un cinema singular, inèdit i divers de tot el món, mitjançant una programació completa que inclou sessions de curtmetratges, llargmetratges i activitats complementàries destinades a famílies, col·legis i professionals del sector.

El festival, que es durà a terme al novembre de manera simultània a Barcelona i Madrid, es troba actualment a la fase d’inscripció de pel·lícules per a les competicions de curtmetratges i llargmetratges. El termini per a la presentació de pel·lícules romandrà obert fins al 31 de maig de 2024.

Amb una proposta que combina entreteniment, educació i diversitat cultural, El meu Primer Festival es consolida com un espai fonamental per a la formació del gust cinematogràfic dels més petits, així com una oportunitat perquè els cineastes comparteixin les seves obres amb un públic nou i exigent.

Per obtenir més informació sobre la inscripció de pel·lícules o per participar al festival, podeu visitar la pàgina web oficial de l’esdeveniment.

 → Bases del festival i formularis d’inscripció per a la competició de curtmetratges

→ Bases del festival i formularis d’inscripció per a la competició de llargmetratges

Comparteix

més notícies