Com es va crear “La Malvada Guineu Ferotge”?

Aquesta pel·lícula, basada en un còmic i presentada com una obra teatral, ens transporta a un món encantador i ple d’humor, on una guineu, malgrat el seu aspecte ferotge, és incapaç d’espantar ningú ni de caçar res. La seva única ocurrència és robar uns ous de gallina per, després d’incubar-los i criar els pollets, menjar-se’ls! No obstant això, quan els pollets neixen, creuen que la guineu és la seva mare, i aquest, sorprès per la situació, s’encarinya profundament amb ells. Així comença una relació inesperada i entranyable entre una ferotge guineu i uns innocents pollets, marcada per l’humor i la tendresa.

La idea de “La Malvada Guineu Ferotge” va sorgir a partir de la ment creativa de Benjamin Renner, qui des de la seva adolescència va tenir la visió de compartir aquesta història amb el món. Inicialment concebuda com a còmic, la trama va evolucionar per convertir-se en una pel·lícula que combina l’essència del teatre i la literatura d’una manera molt divertida.

Per donar cohesió a les tres històries que componen aquesta trilogia, Renner va imaginar la companyia de teatre “La Granja Florida”, que actua com a fil conductor de la narrativa. Aquesta proposta innovadora ens permet submergir-nos en un univers on convergeixen l’art del cinema, el teatre i la literatura, creant una experiència cinematogràfica veritablement excepcional.

La tècnica d’animació utilitzada a “La Malvada Guineu Ferotge” és el 2D amb ordinador. L’equip creatiu va aconseguir donar vida als personatges amb grans detalls i una animació molt àgil, que va portar la pel·lícula a estar nominada a l’Oscar a la millor pel·lícula d’animació i el va fer guanyar el prestigiós premi César a la mateixa categoria.

 

Comparteix

més notícies