LA BELLESA DE LA VIDA

ESTRENA: 20 GENER 2023

LA BELLESA DE LA VIDA

La bellesa de la vida (To the bright side), diversos autors, Xina, 2021, 83’
A partir de 6 anys
Durada del programa: 83 minuts
Formats disponibles: DCP/BluRay/DVD
Llengües disponibles: castellà, català i català amb subtítols adaptats per persones sordes

Prepara’t per viatjar al passat i al present de la Xina, a través d’aquesta deliciosa obra coral composta per set històries d’animació sorprenent. Amb protagonistes entranyables com una família de conills, un nen que fa els deures al restaurant dels seus pares o una àvia i el seu net que viuen al camp. Històries úniques d’amor, creixement i reptes vitals narrades amb fantàstiques tècniques d’animació que van des de l’aquarel·la, la pintura amb tinta o el collage.

Una pel·lícula màgica i única que ens recorda que sempre és millor veure el costat bo de la vida.

MATERIALS

VEURE LA PEL·LÍCULA A:

A L’ESCOLA

Recomanada per a:

  • CICLE INICIAL
  • CICLE MITJÀ

Temes:

  • ESTILS DE VIDA
  • SUPERACIÓ PERSONAL
  • VINCLES FAMILIARS
  • RESPECTE A LA DIVERSITAT
Reprodueix vídeo

Les preguntes d’en Conillet, Lan Xiya, Xina, 2022, 10’
A l’igual que molts nens i nenes, la ment del Conillet està plena d’imaginació i entusiasme cap al món. Té moltes preguntes, a les quals la seva mare respon amb paciència i amor.

La noia cuca de llum, Li Nianze, Xina, 2022, 8’30’’
És l’últim dia de treball del Senyor Zhou, el conductor d’autobús del poble. En arribar a l’última parada, apareix una nena cuca de llum, un gran ós i molts altres animals que esperen el Sr. Zhou per celebrar una gran festa.

La petita locomotora, Zhao Yi, Xina, 2022, 11’
A la muntanya, a l’altra banda del riu, un nen porta la mare i el pare a tot arreu amb la seva petita locomotora. Tots tres juguen divertits a viure aventures. 

La botiga de sopes dolces del senyor Kuai, Kun Yu, Xina, 2022, 12’
El Senyor Kuai obre la seva botiga cada nit per servir sopa a totes les persones que treballen de matinada, donant-los un moment de descans i calidesa. 

El General Humph i el General Hah, Gaoxiang Liu, Xina, 2022, 11’
El General Humph i el General Hah són pràcticament idèntics. És gairebé impossible distingir-los. A tots dos els hi fa molta ràbia ser confosos per l’altre, ja que creuen que són millors i més poderosos.  

La cadira de rodes blava de l’àvia, Maoning Liu, Xina, 2022, 14’
Quan l’àvia es torna massa gran per caminar sola, la seva filla li construeix una cadira de rodes blava de metall, a la qual agafa molt d’afecte.

El diumenge del petit Yi, Chen Chen, Xina, 2022, 14’
Els pares del petit Yi tenen un restaurant a prop de la seva escola i tots els caps de setmana els hi dona un cop de mà. Allà coneix diversos clients i aprèn moltes coses interessants.