DÚNIA I ALTRES CONTES DEL MÓN

ESTRENA ALS CINEMES 7 D’OCTUBRE 2022

DÚNIA I ALTRES CONTES DEL MÓN

A partir de 7 anys
Durada del programa: 58 minuts
Formats disponibles: DCP/BluRay
Llengües disponibles: català, castellà i versió original en francès i altres llengües amb subtítols en català i castellà

La Dúnia és una nena de sis anys a la que li agrada molt jugar, aprendre i descobrir noves històries.Viu amb els seus avis a Alep, fins que un dia es veuen obligats a deixar el seu país per culpa de la guerra. Tots junts iniciaran una gran aventura a la recerca d’una nova llar.

Un programa protagonitzat per nens i nenes lluitadores, imaginatives i esperançadores que representen la unió de cultures i la necessitat d’acollir i respectar l’altre.

Reprodueix vídeo

Dúnia (Dounia), Marya Zarif, André Kadi, Canadà, 2020, 28’
La Dunia és una nena de sis anys a la que li agrada molt jugar, aprendre i descobrir noves històries. Viu amb els seus avis a Alep, fins que un dia es veuen obligats a deixar el seu país per culpa de la guerra.

Cinema Rex, Mayan Engelman, Eliran Peled, Israel, 2020, 6’
En una ciutat dividida, un nen i una nena de bàndols rivals es troben al Cinema Rex. Ell només parla hebreu i ella només parla àrab, però tot i això aconseguiran formar una veritable amistat basada en un llenguatge màgic: el del cinema.

Amèrica, Nadav Arbel, Israel, 2020, 15’22’’
Una mare i un fill viuen al Tel Aviv de 1950. La mare somia amb un futur lluny d’Israel, mentre que el fill viu ocupat imaginant-se mons de fantasia.

Bango Vassil, Milen Vitanov, Vera Trajanova, Bulgària, Alemanya, 2016, 8’43’’
Dos nens comparteixen un cap d’any totalment diferent, fent un viatge gelat on han de creuar aigües i cultures per entendre’s, respectar-se i començar de zero.