ZOG I ELS DOCTORS VOLADORS

ESTRENA ALS CINEMES: 16 D’ABRIL 2021

ZOG I ELS DOCTORS VOLADORS

A partir de 3 anys
Durada del programa: 56 minuts
Formats disponibles: DCP/BluRay/DVD
Llengües disponibles: català, castellà i versió original en anglès amb subtítols en català i castellà

La princesa Perla Llessamí, el cavaller Jordi Rodalmon i el drac Zog formen un equip de doctors d’allò més entregat. Els tres estan decidits a curar tot tipus de criatures, des d’una sirena cremada pel sol a un lleó amb la grip. Però el pitjor dels malalts serà el rei, oncle de la Perla, que desconfia de les capacitats de la seva neboda i no accepta que hagi triat ser metgessa. Aconseguiran els doctors voladors fer-se valer davant del rei?

Un conte de la creadora d’El cargol i la balena i d’El Grúfal, acompanyat de quatre històries sobre la llibertat d’escollir i la necessitat de cuidar allò que estimem.

Reprodueix vídeo

Zog i els doctors voladors (Zog and the flying doctors), Sean Mullen, Regne Unit, 2020, 26’
La princesa Perla Llessamí, el cavaller Jordi Rodalmon i el drac Zog formen un equip de doctors d’allò més entregat. Els tres estan decidits a curar tot tipus de criatures, però el pitjor dels malalts serà el rei. Aconseguiran els doctors voladors fer-se valer davant d’ell?

El senyor del pomer (Apple tree man), Alla Vartanyan, Rússia, 2020, 11’
Un conte sobre un pagès i l’esperit del seu pomer, basat en la tradició i el folklore anglès, on es destaca el poder de l’amabilitat i l’ajuda mútua.

L’ocellet i les abelles (The little bird and the bees), Lena von Dörhen, Suïssa, 2019, 4’22’’
És primavera i l’ocellet té cura de les primeres fulles de l’arbre. Les flors s’obren una a una, i les abelles venen brunzint al despertar-se pel dolç olor del seu nèctar.

L’ocell i la balena (The bird and the whale), Carol Freeman, Irlanda, 2019, 7’
Una jove balena intenta trobar la seva veu. Després de separar-se de la seva família per explorar un naufragi, descobreix l’únic supervivent: un ocell cantaire.

L’ocell verd (The green bird), Pierre Perveyrie i Maximilien Bougeois, França, 2018, 6’45’’
Un ocell s’escarrassa a covar el seu ou malgrat les adversitats. Aconseguirà veure néixer al seu fillet?