EL CARGOL I LA BALENA

ESTRENA ALS CINEMES: 26 DE FEBRER 2021

EL CARGOL I LA BALENA

A partir de 3 anys
Durada del programa: 57 minuts
Formats disponibles: DCP/BluRay/DVD
Llengües disponibles: català, castellà, euskera, versió original en anglès amb subtítols en català i castellà

Amb esperit inquiet i ganes de descobrir món, un petit cargol s’embarca en un viatge,  a la cua d’una balena geperuda, a través dels mars. Però, un dia, la balena perd el rumb i acaba encallada a una badia aïllada. Com ho farà el petit cargol per rescatar-la? Una bonica història d’una amistat improbable que ens farà recórrer els indrets més sorprenents i màgics del món submarí.

Dels productors de pel·lícules com El Grúfal, Zog i La rata pirata, arriba aquesta nova aventura acompanyada de tres curtmetratges tocats pel poder del mar

Reprodueix vídeo

El cargol i la balena (The snail and the whale), Max Lang, Daniel Snaddon, Regne Unit, 2019, 26’, doblada, Voscat
Descobreix el poder del mar a través del viatge d’un cargol aventurer a la cua d’una gran balena geperuda. Una bonica història d’una amistat improbable que ens farà recórrer els indrets més sorprenents i màgics del món submarí.

La fulla (Leaf), Aliona Baranova, República Txeca, 2020, 5’40’’, sense diàlegs
Un mariner rep una bonica fulla de tardor d’una nena que li recorda a casa seva. Quant de temps ha estat viatjant? Què hi trobarà quan torni?

A l’aigua! (Overboard!), Barbora Valecká, Filip Pošivač, República Txeca, 2019, 12’02’’, sense diàlegs
El Chameleon i en Kiwi són una parella ben estranya: mentre que el primer crida l’atenció amb els seus colors canviants, l’altre fuig del focus d’atenció. Però quan s’acosta una gran tempesta, no hi ha lloc per les diferències: s’han d’ajudar per arribar al vaixell que els espera a la costa.

La pesca miraculosa (La pêche miraculeuse), Fabrice Luang-Vija, França, 2019, 6’45’’, sense diàlegs
En un mar tranquil, un home es troba pescant amb la seva barca i el seu gat. La primera pesca del dia és una sardina, però els objectes que la segueixen són cada cop més absurds i sorprenents.