PAS A PAS

PAS A PAS

A partir de 2 anys
Durada del programa: 45 minuts
Formats disponibles: DCP/BluRay/DVD
Llengües disponibles: català, castellà i eusquera

Sis històries poètiques, tendres i divertides que ens narren les peripècies d’un nen de cartró que viu a l’oceà, d’un homenet que despenja la lluna o d’uns animals de la selva espantats per un soroll estrany. Una selecció de pel·lícules que fan créixer.

MATERIALS

A L’ESCOLA

Recomanada per a:

  • P3

Temes:

  • CREIXEMENT
  • APRENDRE A COMPARTIR
Reprodueix vídeo

Dodu, el nen de cartró (Dodu, o rapaz de cartão), José Miguel Ribeiro, Portugal, 2010, 5’, sense diàleg
Dodu és un noi molt sensible i imaginatiu. Viu en una caixa de cartró que li serveix de refugi per crear mons extraordinaris habitats per criatures singulars que l’ajudaran a créixer i fer front a les seves emocions.

Els albercocs (Aprikoser), Lotta Geffenblad, Uzi Geffenblad, Suècia, 1996, 12’, doblat al català
Un dia un nen petit està a la platja amb el seu oncle i descobreix el mar d’una manera diferent, fent-se interrogants i explorant totes les sensacions.

Remors (Rumeurs), Frits Standaert, Bèlgica – França, 2011, 7’30’’. Sense diàleg
Mentre gaudeixen d’una bonica tarda d’estiu, tres llebres fan la migdiada al bell mig de la selva. Tot d’una, senten un soroll darrere el fullatge…

L’Aston i les pedres (Astons Stenar), Lotta Geffenblad, Uzi Geffenblad, Suècia, 2007, 9’, doblat al català
A l’Aston li agrada molt recollir pedres allà on en troba. Grans, petites, planes, grosses… Les agafa i se les emporta cap a casa. Però aviat els seus pares li faran veure que potser la casa està ja massa plena…

Despenjant la lluna (Mondspaziergang), Jutta Schünemann, Alemanya, 2004, 4’48’’. Sense diàlegs
És de nit, i el bosc està il·luminat per la lluna plena. Un nen que passeja amb el seu gosset, decideix enfilar-se sobre la lluna i utilitza una escala per pujar fins a dalt. Ho aconseguirà?

El circ d’en Topets i en Taquetes (Prick och Fläck Star pa Oronen), Lotta Geffenblad, Uzi Geffenblad, Suècia, 2013, 7’30’’, doblat al català
Aquest parell de conills són molt curiosos, sempre tenen ganes d’aprendre coses noves! Un dia van al circ i, és clar, després volen imitar els acròbates. Això de fer tombarelles no és la seva especialitat i acaben bruts de cap a peus. O serà a l’inrevés?