EL NADAL DEL SENYOR BRANQUILLÓ I L’ESCOMBRA VOLADORA

EL NADAL DEL SENYOR BRANQUILLÓ I L’ESCOMBRA VOLADORA

Stick Man, Jeroen Jaspaert i Daniel Snaddon, Regne Unit, 2015
Room on the Broom, Max Lang i Jan Lachauer, Regne Unit, 2012

De 3 a 6 anys
Durada del programa: 60 minuts
Formats disponibles: DCP/BluRay/EclairPaly
Llengües disponibles: català i castellà

El senyor Branquilló viu al gran roure d’un parc infantil amb la seva senyora Branqueta i els seus tres fills. El pare Branquilló s’endinsarà en una èpica aventura a través de les quatre estacions que el portarà molt lluny de casa seva. Tornarà a temps per celebrar el Nadal amb la seva família? Una història màgica que anirà acompanyada de les aventures d’un bruixa molt simpàtica i la seva escombra voladora!

Dues aventures plenes de tendresa i valors, dels creadors d’El Grúfal. Basades en els best-sellers de l’escriptora Julia Donaldson, referent de la literatura infantil moderna.

MATERIALS

VEURE LA PEL·LÍCULA A:

A L’ESCOLA

Recomanada per a:

  • P3-P4-P5
  • CICLE INICIAL

Temes:

  • CREIXEMENT
  • ADAPTACIONS LITERÀRIES
  • EDUCACIÓ EMOCIONAL
Reprodueix vídeo

EL SENYOR BRANQUILLÓ (Stickman), de Jeroen Jaspaert, Daniel Snaddon, Regne Unit, 2015, 27’

El senyor Branquilló viu al gran roure d’un parc infantil amb la seva senyora Branqueta i els seus tres fills. El pare Branquilló s’endinsa en una èpica aventura a través de les quatre estacions que el portarà molt lluny de la seva llar. Tornarà amb la seva família a temps per celebrar el Nadal?

L’ESCOMBRA VOLADORA (Room on the broom), de Jan Lachauer i Max Lang, Regne Unit, 2012, 25’

Una bruixa molt simpàtica permet, molt a pesar del seu gat, que un gos, un ocell i una granota que la van ajudar a recuperar alguns objectes, muntin a la seva escombra, fent-la massa pesada per volar. Aviat es trobaran perseguits pel malvat drac, qui intentarà per tots els mitjans menjar-se la bona bruixa. Aconseguiran escapar?